Bemutatkozás
Vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is van lehetősége Mosókártya és zseton vásárlására. A vásárlásról áfá-s számlát állítunk ki részükre. 
A Mosókártya kizárólag a mosóállásokban használható. A zseton a mosóállásokban és a porszívóra is egyaránt felhasználható. 
A Mosókártyán lévő összeg és a zsetonok korlátlan ideig felhasználhatók. 

Előnyök:
- nem kell apróval bajlódni
- megfelelő feltételek mellett Áfa visszaigénylésre alkalmas a kiállított számla
- könnyű kezelhetőség

Költségek:
A Mosókártya díja első, minimum bruttó 30.000 Ft (nettó 23622,04 Ft) feltöltése esetén INGYENES. Kártya pótlása, plusz kártya igénylése, vagy a bruttó 30.000 Ft (nettó 23622,04 Ft) alatti első feltöltés  esetén a kártya díja bruttó 1500 Ft (nettó 1181,1 Ft) / darab.

Akció:
Bruttó 30.000 Ft feletti feltöltés esetén +10%-ot írunk jóvá az egyenlegeden. Tehát pl.: bruttó 30.000 Ft feltöltés esetén bruttó 33.000 Ft lesz a felhasználható egyenleg. 
Az akció a visszavonásig érvényes.

Kártya és zseton igénylés ügyfélszolgálatunkon a +36305222089-es telefonszámon vagy a moso@6x6trans.hu e-mail címen.

Mosókártya használata
A Mosókártyával ugyanúgy kell fizetni, mint egy hagyományos bankkártyával:
1. A mosó gépészeten található terminálon ki kell választani a nekünk megfelelő összeget.
2. Érintsük a Mosókártyát a terminálhoz.
3. Miután a gépészet kijelzőjén is megjelent a vásárolt összeg indíthatjuk a mosást.
Sikeres fizetés után a rendelkezésre álló egyenleget is láthatjuk, a fizetés egymás után korlátlanul ismételhető igény szerint. 
A Mosókártya csak a mosóállásokban működik.

Zseton használata
1. A zsetont a mosó gépészeten vagy a porszívón található érmeelfogadóba kell helyezni (ahova a normál érméket is).
2. Miután megjelent a gépészeten a bedobott zsetonnak megfelelő összeg megkezdhető a mosás vagy a porszívó használata. 
Zsetonok: 1 = 100 Ft, 2 = 200 Ft, 5 = 500 Ft

Legyen szép napod és tiszta autód! 
Cégünk 2023. májusában megnyitotta saját telephelyén Letenye város első önkiszolgáló autómosóját Malom Önkiszolgáló Autómosó néven. A mosó és porszívó berendezést a német Ehrle cég gyártotta, mely garancia a kiváló minőségre.

A cégen belül ezt a telephelyet - a helyiekkel együtt - Malomnak hívtuk, melynek oka, hogy a 2000-es évek elejéig még itt állt egy malomként funkcionáló telep. Az idő és a környezet nem volt kegyes vele, így az akkori épületek nagy része bontásra került már, de a név fennmaradt. Ennek az emlékét szeretnénk tovább vinni a mosó elnevezésével is.

Ami itt rád vár: kívül-belül tiszta autó, egy helyen!

A mosóállások tágasak, könnyű beállni, használat közben is kényelmes, az automata világításnak köszönhetően (mely négy oldalról borítja nappali fénybe sötétben is a mosóteret), bármely napszakban könnyedén használhatóvá teszi a berendezést, ami a következő funkciókkal rendelkezik: 
- XXL hab: extra hab a még erősebb tisztításért, alkalmas a makacs szennyeződések előlazítására is, kellemes illata plusz élményt biztosít
- Tisztítás magasnyomással, ActivePower Pearl Micro Powder - mikroszemcsés tisztítószerrel a leghatékonyabb eredményért
- Habkefe: ha a szennyeződés túl makacs, a kefe majd távozásra bírja. A lágy sörtéknek köszönhetően a járművet nem karcolja. A megfelelő működésért csak a tisztítás programmal használható! 
- Öblítés tiszta vízzel
- Felületvédelem - UltraProtection forróviasz adagolásával az extra védelemért
- Foltmentes öblítés - ozmózisszűrt vízzel és Super Finish száradást segítő adalékkal a tökéletes végeredményért
- Szőnyegmosó állvány csipeszekkel a könnyű tisztításért

Porszívó:
- két állás
- extra erős szívás
- a vékonyított porszívófej a szűk helyekre is befér, valamint keresztlamellázott, hogy a telefonod és kisebb értékeid a kocsiban maradjanak

Törlőkendő automata:
- három féle tisztítószeres kendő program: ablak tisztítás, karosszéria ápolás, műszerfal ápolás
- egy száraz törlőkendő program (2 db törlőkendőt ad ki)

Fizetési lehetőségek:
Mosó: Érme (100 Ft, 200 Ft), bankkártya, Mosókártya, zseton
Porszívó: Érme (100 Ft, 200 Ft), zseton
Törlőkendő automata: Érme (100 Ft, 200 Ft) 

Ne fáradj az aprópénzzel, a pénzváltó automatát a két állás közt találod, mely elfogad 500 Ft, 1000 Ft és 2000 Ft címletű papírpénzt is. 

Vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is elérhető a Mosókártya és zseton vásárlási lehetőség, további részletekért kattints ide: Mosókártya és Zseton vásárlás.

Észrevételeiddel és kérdéseiddel keress bennünket elérhetőségeinken, fontos számunkra a visszajelzésed.  
2024.02.20-tól GLS csomagautomata is üzemel a mosó területén.
2024.04.29-től SILK Group autóápolási termékautomata is üzemel a mosó területén.

Nyitva tartás: minden nap 0-24 óra

Legyen szép napod és tiszta autód!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 (30) 522-2089

Galéria

Napjainkban a diagnosztikai eszközök alapvető szerepet játszanak a javító műhelyek életében. Bármilyen hibáról is legyen szó, nagy valószínűséggel szükséges a vezérlőegységekkel való kommunikáció. Legyen szó hibakódok törléséről vagy a komponensek cseréjéről feltétlenül szükségünk van egy ilyen műszerre.

Sok esetben az ütemezett szerviz és a karbantartási feladatok is igénylik a diagnosztikai műszerek használatát, ezek az eszközök szükségesek a szerviznullázások és aktiválások elvégzéséhez.

Teherautók, kamionok, pótkocsik, mezőgazdasági és munkagépek teljeskörű számítógépes diagnosztikáját is vállaljuk műhelyünkben.

Az általunk használt TEXA műszer lehetőséget biztosít a vezérlőegységekben letárolt hibakódok kiolvasására, törlésére, elektronikus egységek konfigurálására, illesztésére, működés közbeni üzemi paraméterek kiolvasására, működtető tesztek elvégzésére, szervizintervallumok nullázására, elektronikus kulcsok, immobilizer-ek kódolására, SCR rendszer kezelésére, CAN rendszerek vizsgálatára.

A következőket tudjuk diagnosztizálni:
 
Kamion:
AGRALE, ASTRA, AUTOCAR, AVIA, BEIFANG BENCHI, BREMACH, BUCHER-SCHÖRLING, CARMICHAEL, CVS FERRARI, DAEWOO, DAF, DENNIS EAGLE,DODGE, DONGFENG, DULEVO, E-ONE, ERF, FAW, FORD, FODEN, FREIGHTLINER, GAZ, GMC, HINO, HYUNDAY, INTERNATIONAL, ISUZU, IVECO, IVECO (BRASIL), IVECO DVD, KALMAR, KAMAZ, KENWORTH, LIEBHERR, MACK, MAN, MAZ, MERCEDES-BENZ, MERCEDES-BENZ (BRASIL / ASIA PACIFIC), MITSUBISHI FUSO, MULTICAR, NISSAN, O.ZETA CLES, PETERBILT, RENAULT TRUCKS, SCANIA, SHAANXI, SHACMAN, STERLING, TADANO FAUN, TATRA, TERBERG, TEREX, VOLKSWAGEN TRUCKS, VOLVO TRUCKS, WESTERN STAR

Mezőgazdasági járművek:
 
BUHLER, CARRARO, CASE iH, CATERPILLAR, CHALLENGER, CLAAS, DEUTZ-FAHR, DIECI, ENERGREEN, FARESIN, FENDT, FRANZ KLEINE, HURLIMANN, JCB, JLG, JOHN DEERE, KAMAZ, KRONE, KUBOTA, LAMBORGHINI, LANDINI, LAVERDA, LINDNER, MAC DON, MANITOU, MASSEY FERGUSON, McCORMICK, MERLO, NEW HOLLAND, RENAULT AGRICULTURE, ROPA, SAME, STEYR, URSUS, VALTRA 

Munkagépek:
 
ASTRA, BELL, BOBCAT, CARRARO, CASE, CATERPILLAR, FIAT-KOBELCO, HITACHI (FIAT-HITACHI), JCB, JOHN DEERE, KOBELCO, KOMATSU, KRAMER, KUBOTA, MERLO, NEW HOLLAND, O&K, PERLINI, PETTIBONE, RANDON, TEREX, VOLVO, XTREME

Darus teherautók/konténerszállítók: 
COMETTO, CVS FERRARI, GROVE, HYSTER, KALMAR, LIEBHERR, OTO, TADANO FAUN, TEREX

Ipari motorok:
CATERPILLAR, CUMMINS, DEUTZ, FPT (IVECO MOTORS), IVECO MOTORS (AIFO), JOHN DEERE, KUBOTA, MERCEDES-BENZ, NEF, PERKINS, SCANIA, SISU, VM MOTORI, VOLVO PENTA

Pótkocsik és félpótkocsik:
 
WABCO, HALDEX, KNORR, BPW

Busz:
AGRALE, ALEXANDER DENNIS, AUTODROMO, AUTOSAN, AYATS, BARBI, BEIFANG BENCHI, BCI, BEULAS, BLUE BIRD, BMC, BREDAMENARINI, CACCIAMALI, CAIO, CASTROSUA, COMIL, CROBUS, DAEWOO BUS, DALLA VIA, DE SIMON, FAST, FIAT, GOLDEN DRAGON, GULERYUZ, HINO, HYUNDAY, IRISBUS, IRIZAR, ISUZU, IVECO, KAMAZ, KING LONG, LEXEA, LIAZ, MAN, MARCOPOLO, MAZ, MERCEDES-BENZ, MERCEDES-BENZ (BRASIL), MERCEDES-BENZ (EVOBUS), MERKAVIM, MITSUBISHI FUSO, NEOPLAN, NOGE, OPTARE, OTOKAR, PAZ, RAMPINI, RENAULT TRUCKS, SCANIA, SETRA, SHENLONG, SOLARIS, SOLBUS,  SOR, SUNSDEGUI, TATA, TEMSA, TOYOTA, TOYOTA CAETANO, TVM-MARBUS, VAN HOOL,  VDL BERKHOF, VDL BOVA, VDL BUS, VDL BUS & COACH, VDL JONCKHEERE, VISEON, VOLKSWAGEN BUS, VOLVO TRUCKS, VOLZHANIN, YUTONG, WRIGHT BUS

Kisteherautó:
AGRALE, CITROËN, DACIA, DODGE, FIAT, FORD, HYUNDAI, IVECO, LDV, MERCEDES-BENZ, MERCEDES-BENZ (EVOBUS), NISSAN, OPEL (GM), PEUGEOT, RENAULT, SOLLERS FIAT, SUZUKI, TOYOTA, VOLKSWAGEN

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:
Horváth Tamás
szerviz ágazatvezető

Telefon: +36 (30) 949-3981

Galéria

Erdészeti eszközök, daruk, kanalak felújítása és javítása becsehelyi műhelyünkben vagy helyszíni kiszállással.

Vállaljuk erdészeti eszközök, járműdaruk, kanalak komplett felújítását, perselyezését, csapszeg és csapágy cseréit valamint ezek hidraulikus elemeinek felújítását, javítását és cseréjét.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:
Horváth Tamás
szerviz ágazatvezető

Telefon: +36 (30) 949-3981

Galéria

Tehergépjárművek, mezőgazdaságigépek, munkagépek, kisteherautók, személyautók teljeskörű klímaberendezés karbantartása, töltése és javítása becsehelyi műhelyünkben vagy helyszíni kiszállással.

A járművek légkondicionáló berendezései a zárt rendszer ellenére optimális működés mellett is évente veszíthetnek a beletöltött hűtőközeg mennyiségéből. 
Nem megfelelő mennyiség mellett a rendszer nem, vagy csak alacsonyabb hatásfok mellett tudja az utasteret a kívánt hőmérsékletre hűteni, ez nagyobb igénybevételnek is teheti ki a rendszer alkatrészeit. 

Megfelelő ellenőrzés és karbantartás mellett ez megelőzhető. 

A tehergépjárművek, munkagépek klímarendszere a használatukból adódóan még nagyobb igénybevételnek van kitéve és több külső behatás is érheti.  Emiatt fokozottan kell ügyelni a karbantartásukra. 

A fenti járműtípusokra vállaljuk:
- klímagáz feltöltést
- átvizsgálást, hibakeresést (nitrogénes nyomáspróba, szivárgás vizsgálat)
- javítást
- tisztítást

Cégünk regisztrálva van Nemzeti Klímavédelmi Hatóság nyilvántartásában.

Bejelentkezés és időpont egyeztetés:
Horváth Tamás
szerviz ágazatvezető

Telefon: +36 (30) 949-3981

Galéria

6x6 Trans Kft.

Erdészeti szolgáltatások: erdészeti szakirányítás, fakitermelés, faanyag kereskedelem, tűzifa kereskedelem, faanyag szállítás, apríték termelés és szállítás.
Műhely szolgáltatások: teherautók és erdészeti munkagépek karbantartása és javítása.
Egyéb szolgáltatások: erdészeti kerítések gépi építése, gépi kaszálás, mulcsozás, gépi földmunkák.

Közösség

 
 
 
Weboldalunk süti (cookie) fájlokat használ. Ezeket a fájlokat az Ön gépén tárolja a rendszer. A cookie-k személyek azonosítására, látogatási szokásaik követésére nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek. Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.